Τηλ Παραγγελιών (+30) 2314001721

Τρόποι αποστολής

Η εταιρία μας, kannaliebe.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με εταιρία ταχυμεταφορών courier .

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας παραγγελίας του site, είτε τηλεφωνικώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή -εκτός αργιών- μέχρι τις 12:00, παραδίδονται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται κυρίως από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει ενημερωθεί προηγουμένως ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδίδονται από την kannaliebe.gr στην συνεργαζόμενη μεταφορική για λογαριασμό του αγοραστή, είτε παραλαμβάνονται από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορές ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και των αργιών, αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα (η οποία χαρακτηρίζεται εναρκτήρια για τον χρόνο παράδοσης).

Περίοδοι ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή περίπτωση ανωτέρας βίας δύναται να επηρεάσουν την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας στον τελικό αποδέκτη – πελάτη.

Σε όλες τις περιπτώσεις παραγγελιών, η παράδοση – παραλαβή των προϊόντων, γίνεται αποκλειστικά και μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του ο ίδιος αυτοπροσώπως, επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητα ή το διαβατήριό του και την πιστωτική του κάρτα, σε περίπτωση που η αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω αυτής. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο, παρά μόνον αν ο αγοραστής το έχει εξουσιοδοτήσει νομίμως και εγγράφως. Ωστόσο, ακόμη και στην περίπτωση αυτή, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα προαναφερόμενα έγγραφα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. Για την παράδοση της εκάστοτε παραγγελίας, υπεύθυνος είναι ο μεταφορέας, ο οποίος για να παραδώσει την παραγγελία για λογαριασμό της kannaliebe.gr, θα πρέπει να πιστοποιήσει ότι το πρόσωπο που την λαμβάνει είναι το ίδιο με αυτό που προέβη σε αυτήν ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτό. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

 

1) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα (Αλεξάνδρου Σταύρου 6- Νεμέας 2, ΤΚ 54249 Θεσσαλονίκη)

 

2) ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με χρήση Κάρτας/ Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό για Παραγγελίες από 39€

Δωρεάν αποστολή προς όλο το δίκτυο της εταιρίας ταχυμεταφορών για παραγγελίες με προϊόντα αξίας  39€ (έως 2 κιλά).

*Εφόσον το βάρος της παραγγελίας σας υπερβεί τα 2 κιλά, το επιπλέον κόστος είναι 1,25€ / κιλό.

** Η πληρωμή γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικούς λογαριασμούς  της Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας που αναφέρονται στους Τρόπους Πληρωμής. Αν γίνει κατάθεση από άλλη τράπεζα, αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου τα έξοδα προμηθειών και των δύο μερών.

 

3) ΔΩΡΕΑΝ αποστολή με αντικαταβολή για Παραγγελίες από των 59€

Δωρεάν αποστολή προς όλο το δίκτυο της εταιρίας ταχυμεταφορών για παραγγελίες με προϊόντα αξίας 59€ (έως 2 κιλά) με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.

*Εφόσον το βάρος της παραγγελίας σας υπερβεί τα 2 κιλά, το επιπλέον κόστος είναι 1,25€ / κιλό.

 

4) ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση [DELIVERY] για παραγγελίες από 15€

Αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους Δήμους Θεσ/νίκης, Τριανδρίας, Αμπελοκήπων- Μενεμένης

 

**Δεν εκτελούνται αποστολές εκτός Ελλάδος**

Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους. Εφόσον συμβεί αυτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την επιπλέον χρέωση.

[Οι ημέρες αλλά και οι ώρες αποστολής και παράδοσης αναφέρονται πάντα με κάθε επιφύλαξη]