Τηλ Παραγγελιών (+30) 2314001721
Βιολογικά Τρόφιμα Υψηλής Διατροφικής Αξίας

Βιολογικά Τρόφιμα Υψηλής Διατροφικής Αξίας

Βιολογικά Τρόφιμα Υψηλής Διατροφικής Αξίας 

Τα βιολογικά τρόφιμα δεν είναι μύθος. Έχουν αποδεδειγμένα θετική επίπτωση στην ανθρώπινη υγεία όσο και στο περιβάλλον. Η παραγωγή των βιολογικών προϊόντων στηρίζεται σε φυσικούς τρόπους και τεχνικές καλλιέργειας, στη μη χρησιμοποίηση λιπασμάτων, ζιζανιοκτόνων, εντομοκτόνων, μυκητοκτόνων, αντιβιοτικών ή ορμονών και στη χρησιμοποίηση εναλλακτικών μορφών προστασίας, στηρίζοντας παράλληλα τη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας και τη γονιμότητα του εδάφους.
Τα βιολογικά τρόφιμα θεωρούνται περισσότερο ασφαλή από τα συμβατικά (μικρότερη συγκέντρωση νιτρωδών αλάτων, αγροχημικών, και απαγόρευση γενετικής ροποποίησης στα βιολογικά) και παρέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για τη διαβίωση και ανάπτυξη των παιδιών, απαλλαγμένα από τοξικούς και μεταλλαξιογόνους παράγοντες.

 

Βρείτε στην KannaLiebe μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων βιολογικών τροφίμων!

 

• Τα βιολογικά καλλιεργημένα τρόφιμα έχουν 63% υψηλότερη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, 73% σε σίδηρο και 118% σε μαγνήσιο, ενώ έχουν 29% χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδράργυρο, τα δε επίπεδα αντιοξειδωτικών είναι περίπου 30% υψηλότερα, σε σχέση με τα συμβατικά.
• Τα θρεπτικά συστατικά των βιολογικών προϊόντων βρίσκονται σε υψηλότερη συγκέντρωση στα εδώδιμα μέρη των τροφών, γεγονός που επηρεάζει θετικά τη γεύση και το άρωμά τους.
• Τα βιολογικά τρόφιμα πρέπει να είναι πιστοποιημένα. Βρείτε την ειδική σήμανση που πρέπει να έχουν πάνω στη συσκευασία από αναγνωρισμένο φορέα (σε εθνικό/παγκόσμιο επίπεδο).

 

viologika proionta bioagros

Σχετικά Άρθρα

Απάντηση