Τηλ Παραγγελιών (+30) 2314001721
Οι 25 χώρες όπου η κάνναβη δεν θεωρείται ναρκωτικό

Οι 25 χώρες όπου η κάνναβη δεν θεωρείται ναρκωτικό

«Θεραπεία και όχι Πόλεμοι για τα Ναρκωτικά». Από το χθες στο σήμερα – Η πολυαναμενόμενη νομιμοποίηση της κάνναβης στην Ελλάδα
Η Ελλάδα, έναν περίπου αιώνα μετά την απαγόρευση της καλλιέργειας της κάνναβης, ανακαλύπτει και πάλι την χρησιμότητα της κλωστικής/βιομηχανικής κάνναβης.
Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2018, υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης, για καθαρά ιατρικούς σκοπούς.
Με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, νομιμοποιείται η εισαγωγή και χρήση φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα.
Αυτά είναι πραγματικά σπουδαία νέα και μια ανάσα ελπίδας, για όλους όσους δίνουν μια καθημερινή μάχη με σοβαρές ασθένειες και παθήσεις. Πολλοί είναι αυτοί που στο παρελθόν αναγκάζονταν να προμηθεύονται παράνομα σκευάσματα από το εξωτερικό ή να υπομένουν τις ισχυρές παρενέργειες των φαρμακευτικών αγωγών τους.
Πλέον όμως, μπορούν να προμηθεύονται νόμιμα σκευάσματα φαρμακευτικής κάνναβης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια εναλλακτική μορφή θεραπείας. Έτσι οι ασθενείς θα μπορέσουν επιτέλους, να βρουν ανακούφιση από τα συμπτώματα μιας τεράστιας γκάμας ασθενειών και παθήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Απάντηση